Vállalati képzések

Vállalati képzéseinkA kollégáit szeretné képezni?
Új munkatársat szeretne a céghez?
Szervezetfejlesztési tanácsokra van szüksége?
Szeretné az üzleti tartalékait jobban kiaknázni?

Egyszerűen biztos akar benne lenni, hogy a dolgok a helyükre kerülnek…?

Az „IOSZIA” akkreditált felnőttképzési intézmény már jelentős szerepet játszik az Észak-magyarországi régió felnőttképzésében, az oktatások terén, széles körben biztosít magas szintű szakmai képzéseket.

Tevékenységünk a szakmai-, Országos Képzési Jegyzékben (OKJ) szereplő képzéseken kívül kiterjed a különböző típusú tréningek megszervezésére, lebonyolítására is, melyek segítségével a munkafolyamatok hatékonysága lényegesen javítható.

Álláspontunk szerint a munkatársak készségeinek fejlesztése és együttműködésük javítása révén lehet leginkább a szervezetek eredményességét fokozni. Úgy gondoljuk, hogy egy cég jövője nagymértékben a munkatársai felkészültségében és motivációjában rejlik.

Tréningjeinkkel a vállalatok valós, egyedi problémáira, szükségleteire kínálunk megoldásokat. Tematikáink a vállalatok számára mindennapos ügymenetéből építkeznek, így a változások, eredmények valóban tartósak, mindenki számára észlelhetőek, követhetőek.

A tréningek tartalmának, témájának, időbeosztásának kialakításánál figyelembe vesszük a cégek aktuális céljait, terveit; a tréningen résztvevők körét; a tréningen elvárható eredményt.

Ajánlott tréningek:

Projektmenedzsment: Projektmenedzsment; Személyes és szervezeti hatékonyság: Coaching (egyéni), Csoportos coaching, Konfliktuskezelés, Önismeret fejlesztés, Reklamációkezelés, Probléma megoldás, döntés; Kommunikáció: Asszertív kommunikáció, Kommunikáció (szóban, írásban), Prezentációs technikák, Csapatépítés: Csapatépítő tréning; Pénzügy: Pénzügy nem pénzügyeseknek; Marketing: Tárgyalástechnika, Ügyfélmegtartás; Egyéb: Belső auditori képzés, Beszerzési technikák, Teljesítményértékelés

A bejegyzés kategóriája: Nyelvi tanfolyamok Pásztón
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.