Rendőr tiszthelyettes (Bűnügyi rendőr) tanfolyam

A rendőr tiszthelyettes tanfolyam OKJ száma: 54 861 01
Tanfolyam típusa: OKJ-s szakképesítő

Jelentkezés feltétele:
− Érettségi végzettség
− Egészségügyi alkalmassági követelmény
−Pályaalkalmassági követelmény

Rendőr tiszthelyettes (Bűnügyi rendőr) tanfolyam célja:
A rendőr a törvényben és más jogszabályokban meghatározott, rendészeti feladatokat lát el, tevékenységét önállóan vagy utasításra hajtja végre, tájékoztatást ad és segítséget nyújt, személy és objektumvédelmi feladatokat lát el, jelenlétével támogatja a bűnügyi megelőző tevékenységet, segíti a közrend fenntartását, a biztonságos közlekedés feltételeinek megteremtését, s a közlekedési balesetek megelőzését, végrehajtja a szükséges intézkedéseket rendőri feladatai ellátása során, csapatszolgálati tevékenységet végez, őrzi az államhatárt, idegenrendészeti-ellenőrzési feladatokat hajt végre a közterület rendjének fenntartása érdekében, igazgatás-rendészeti feladatokat lát el, intézkedéseivel elősegíti a rendészeti prevenciós célok megvalósulását, megfelelő szintű kommunikációs képességgel rendelkezik, munkáját felelősségteljesen, kellő hivatástudattal a Rendőrség Etikai Kódexében meghatározottak betartásával gyakorolja.

Rendőr tiszthelyettes (Bűnügyi rendőr) tanfolyam szakmai követelménymoduljai:
10352-12 Rendvédelmi alapfeladatok
10370-12 Őr-járőrtársi feladatok
10371-12 Csapatszolgálati feladatok
10372-12 Járőri feladatok
10376-12 Bűnügyi rendőr feladatok
Környezeti fenntarthatósági ismeretek

A rendőr tiszthelyettes tanfolyam szakmai követelménymodulhoz kapcsolódó modulzáró vizsga akkor eredményes, ha a modulhoz előírt feladat végrehajtása legalább 51%-osra értékelhető.

A rendőr tiszthelyettes tanfolyamon az elméleti és a gyakorlati képzési helyszínt is biztosítjuk, melyek jó pozíciójuknak köszönhetően vidékről is könnyen megközelíthetők, infrastrukturális eszközökkel vannak felszerelve az érvényben lévő jogszabályi feltételek szerint, ezáltal is segítve a tanfolyamon a képzésben résztvevőket a modulzáró vizsgák teljesítéséhez, és a sikeres szakmai záróvizsga megszerzéséhez. Kiváló oktatókkal, tanárokkal, szakemberekkel dolgozunk, akik lelkiismeretesen készítik fel a záró vizsgára, illetve a tudás elsajátítása mellett együttesen segítik és támogatják Önt. A rendőr tiszthelyettes tanfolyam résztvevői kedvezményes áron juthatnak hozzá a képzéshez szükséges tananyagokhoz, ezért nem kell több tízezer forintot költeni gyorsan elavuló jegyzetekre, tankönyvekre. Tananyagaink segítségével még inkább arra törekszünk, hogy a képzésben résztvevőknek minden eszközt és feltételt biztosítsunk a sikeres tanuláshoz és vizsgákhoz.

Megszokott környezetben vizsgázhat, vizsgafelkészítőkön vehet részt. A rendőr tiszthelyettes tanfolyamon megszerzett OKJ-s bizonyítvány teljes mértékben megegyezik az iskolarendszerű (szakiskola stb) képzés keretében megszerzett bizonyítvánnyal. Mindkét oktatási rendszer esetében a képzés modulrendszerben történik. Rendkívül keresetté vált szakma, biztos megélhetés hosszú távon!

Ha kérdése van, Intézményünk Kollégáit telefonon minden hétköznap 8:00-16:30-ig hívhatja az alábbi telefonszámon: 06-37-301-649; illetve minden nap 0-24 óráig kérhet írásos tájékoztatót az alábbi e-mail címen: kepzes@ioszia.hu

Jelentkezzen most!

Ha hoz magával +1 fő jelentkezőt tanfolyami díjkedvezményben részesül! 10% kedvezmény az IOSZIA Kft-nél végzetteknek! 10 % kedvezmény GYED-en, GYES-en lévő kismama hallgatóink részére! 10 % kedvezmény regisztrált munkanélküli hallgatóink részére! Havi kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk! Ha külföldi munkavállalást tervez, igényeljen Nemzetközi Europass bizonyítvány-kiegészítőt Nálunk! Minimum 10 fő jelentkezése esetén egyéb kihelyezett helyszíneken is vállaljuk a képzés lebonyolítását.

További információért kattintson ide

A Rendőr tiszthelyettes (Bűnügyi rendőr) tanfolyam bejegyzés először a IOSZIA – OKJ Képzések – OKJ Tanfolyamok jelent meg.

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.