Településkarbantartó tanfolyam

Tanfolyam típusa: Egyéb szakmai képzés
Engedélyszám: E-000526/2014/B014
Jelentkezés feltétele:
− Alapfokú iskolai végzettség,
− Egészségügyi alkalmassági követelmény

Településkarbantartó tanfolyam célja:
Szerszámok biztos tárolása, használata, anyagok biztonságos tárolása, kezelése, egyszerű hulladékkezelési feladatok ellátása, legegyszerűbb mechanikai sérülések esetén (önállóan) elsősegély nyújtása, elvégzi a legalapvetőbb napi gép karbantartási és tisztítási feladatokat, biztonságosan üzemelteti a kisgépet, a hidegburkolatok egyszerűbb hibáit kijavítja, falburkolatok, vakolatok egyszerűbb hibáit kijavítja, egyszerű zsaluzatokat készít, járdát betonoz, beton felületek egyszerűbb hibáinak kijavítása, kültéri fa – és fémfelületek mázolása, fém szerelvények karbantartása, dísznövények ültetése, gondozása, növények téliesítésének elvégzése, gyomtalanítása, komposztálása, gyep kialakítása, gondozása, közterületi hulladékok osztályozása, egyszerű tereprendezési földmunkák végzése.

Településkarbantartó tanfolyam szakmai követelménymoduljai:
Településkarbantartó
Környezeti fenntarthatósági ismeretek

A településkarbantartó tanfolyam szakmai követelménymoduljaihoz kapcsolódó modulzáró vizsga akkor eredményes, ha a modulhoz előírt feladat végrehajtása legalább 51%-osra értékelhető.

A településkarbantartó tanfolyamon az elméleti és a gyakorlati képzési helyszínt is biztosítjuk, melyek jó pozíciójuknak köszönhetően vidékről is könnyen megközelíthetők, infrastrukturális eszközökkel vannak felszerelve az érvényben lévő jogszabályi feltételek szerint, ezáltal is segítve a tanfolyamon a képzésben résztvevőket a modulzáró vizsgák teljesítéséhez, és a sikeres szakmai záróvizsga megszerzéséhez. Kiváló oktatókkal, tanárokkal, szakemberekkel dolgozunk, akik lelkiismeretesen készítik fel a záró vizsgára, illetve a tudás elsajátítása mellett együttesen segítik és támogatják Önt. A településkarbantartó tanfolyam résztvevői kedvezményes áron juthatnak hozzá a képzéshez szükséges tananyagokhoz, ezért nem kell több tízezer forintot költeni gyorsan elavuló jegyzetekre, tankönyvekre. Tananyagaink segítségével még inkább arra törekszünk, hogy a képzésben résztvevőknek minden eszközt és feltételt biztosítsunk a sikeres tanuláshoz és vizsgákhoz.

Megszokott környezetben vizsgázhat, vizsgafelkészítőkön vehet részt.

Ha kérdése van, Intézményünk Kollégáit telefonon minden hétköznap 8:00-16:30-ig hívhatja az alábbi telefonszámon: 06-37-301-649; illetve minden nap 0-24 óráig kérhet írásos tájékoztatót az alábbi e-mail címen: kepzes@ioszia.hu

Jelentkezzen most!

Ha hoz magával +1 fő jelentkezőt tanfolyami díjkedvezményben részesül! 10% kedvezmény az IOSZIA Kft-nél végzetteknek! 10 % kedvezmény GYED-en, GYES-en lévő kismama hallgatóink részére! 10 % kedvezmény regisztrált munkanélküli hallgatóink részére! Havi kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk! Ha külföldi munkavállalást tervez, igényeljen Nemzetközi Europass bizonyítvány-kiegészítőt Nálunk! Minimum 10 fő jelentkezése esetén egyéb kihelyezett helyszíneken is vállaljuk a képzés lebonyolítását.

További információkért kattintson ide

 

A Településkarbantartó tanfolyam bejegyzés először a IOSZIA – OKJ Képzések – OKJ Tanfolyamok jelent meg.

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.