Pásztói angol és német nyelvtanfolyamok EU-s támogatással

Szeretnénk figyelmébe ajánlani az Európai Uniós támogatással induló nyelvi és informatikai képzéseinket, mellyel munkatársai szinte ingyen fejleszthetik tudásukat!

Az IOSZIA Akkreditált Felnőttképzési Intézmény, Vizsgaközpont és Nyelvvizsgahely EU által finanszírozott nyelvtanfolyamokat és informatikai képzéseket szervez, kihelyezett formában is. A programban résztvevők egészen minimális önerő befizetésével idegen nyelvi és/vagy informatikai képzésen vehetnek részt 90.000.- Ft keretösszegű támogatás segítségével, így a program több ezer embernek ad komoly esélyt a fejlődésre.

Jelentkezzen minél hamarabb az angol és német tanfolyamokra.

A hátrányos helyzetű településekről jelentkezőknek mindössze 2% önrészt (1.800 Ft) kell befizetniük, a többieknek 5%-ot (4.500 Ft). Az élethosszig tartó tanulás jegyében a képzéseknek nincs felső korhatára, a jelentkezés feltétele csupán:

  • magyar állampolgárság,
  • betöltött 18. életév,
  • a jelentkező nem vehet részt párhuzamosan más, államilag támogatott vagy uniós forrásból finanszírozott oktatásban (pl. középiskolások nem, de az önköltséges formában tanuló főiskolai, egyetemi hallgatók már pályázhatnak)

A nyelvtanfolyamokat több szinten, a kezdőtől és középfokú nyelvvizsgára felkészítő szintig indítjuk, informatikai képzés esetén pedig szintén többféle tanfolyamunk közül választhatnak – kiemelten ajánljuk a MS Office az ügyviteli munkában akkreditált programunkat, mellyel a mindennapi irodai munkához szükséges ismereteket szerezheti meg.

Az előregisztráció ingyenes és nem jár kötelezettséggel, azonban a résztvevők száma korlátozott. Regisztráljon minél hamarabb: Előregisztráció

További információk: www.tudasodajovod.hu

A tanfolyam megkezdésének feltétele a regisztrációs díj megfizetése: 4.500 Ft, hátrányos helyzetű településeken élők esetén 1.800 Ft.

A tanfolyam sikeres elvégzésének feltétele a modulzáró vizsga eredményes teljesítése. Minden tanfolyamon résztvevőnk oktatási kártyát kap, mely további kedvezményekre jogosít!

Amennyiben a projekttel vagy a képzésekkel kapcsolatban kérdése merülne fel, munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére.
E-mail: tamop-2.1.2@ioszia.hu
Telefon: +36 (30) 852 5071, +36 (30) 851 3767, +36(30) 852 3435

www.ioszia.hu www.tudasodajovod.hu
Int.akkr.: AL-2053 I Nyilv.sz.: 10-0069-06 I NYAK: 3950-8/2009, 3478-2/2012 I ECDL: 518
A bejegyzés kategóriája: Nyelvi tanfolyamok Pásztón
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.