Flash design

flash web design

Flash, webdesign

Mozgó képek, reklámok, termékek egymás utáni képekben történő bemutatása diavetítésként. Olyan honlapokra a legkiválóbb, melyek gyakran változnak, illetve akciókra való  figyelemfelhívásra is ajánljuk.

 

Természetesen nem kizárólag ilyen esetekben alkalmazható, lehet akár egész honlap (az IOSZIA WEB Csoprt elkészíti önnek) tartalmat is kialakítani ezzel az alkalmazással. Audio-lejátszók, multifunkciós playerek, reklámok, játékok vagy bármi elkészíthető a Flash-ben.

A legigényesebb megoldás, a legművészibb kivitelezés! Flash-honlap tulajdonosaként Ön a legjobb vizuális élményben részesítheti ügyfeleit! Különleges vizuális élménnyel szeretné megajándékozni vendégeit? Döntsön a flash design mellett!

Gyakran elkövetett hiba a mozgás adta lehetőségek túlzott kihasználása. A minden elem kusza és zavaró mozgatása nemcsak elvonja a figyelmet a lényegről, de élvezhetetlen, akár idegesítő is lehet. Ügyelni kell az arányok betartására, a flash a mozgás és a design szolgálatába állításának módjára. A szabályok betartásával gyönyörű munkákat lehet készíteni.

Ezek a design-elemek teljesen személyre szabva készülnek, hiszen csak így lehet 100%-os hatékonyságú és a site tartalmával és arculatával egyező.

Rendezett, elegáns, a honlap céljához simuló munkát fog kapni, ami elégedettséget, interaktivitást fog látogatójából kiváltani. Legyen szó bemutatkozó oldalról, intróról – tanácsadásunkkal megfelelő eredményt fog kapni!

Cégünk hatékony flash kialakításával várja az Ön jelentkezését!

 

IOSZIA flashsite
IOSZIA flash site
A bejegyzés kategóriája: Agrár tanfolyamok Pásztón
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.