Képzési katalógus

Képzési katalógusKépzések – oktatások

A tréningek, vagy a web-programozó képzés érdekli? Vagy a rendszergazda képzés? Különböző képzéseink tárházát innen töltheti le. OKJ-s bizonyítványt adó, informatikai képzéseink valamint egyéb, képesítést adó oktatásaink közül kiválaszthatja ki az Ön érdeklődési körének megfelelő képzéseket.

Napjainkban már az alapműveltséghez tartozik az informatikai tudás is. Nélküle minden tekintetben szegényebbek lennénk. A tudásig vezető út több elkülöníthető részre osztható. Az első fázisban meg kell szerettetni a számítógépet, fő feladat a motiváció kialakítása. A kapcsolat kialakítása a géppel, a pozitív megerősítés fontos szerepet játszik abban, hogy szívesen tanuljon újabb és újabb ismereteket, hogy szinte észrevétlenül sajátítsa el az informatikai tudást. Nyilvánvaló a pedagógusok, tanárok szerepe. Ők azok, akik az első találkozásnál jelen vannak, nagy a felelősségük, hogy miként indítják útra a fiatalokat.
Ezután következik az a szakasz, amikor már a tanuló önállóan készít kisebb-nagyobb programokat, weblapot hoz létre, stb. Az elkészített programok visszahatnak a felhasználókra, konkrét társadalmi szereppel bírnak. Ezek a fejlesztések lesznek az alapjai a jövő újdonságainak, ami meghatározza majd a fejlődés útját.

 

A bejegyzés kategóriája: Ipari, Gépészeti tanfolyamok Pásztón
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.