Nyelvi oktatás

Nyelvi képzés

A mai világban nem csak az informatikai területen tevékenykedők számára elengedhetetlen legalább egy idegennyelv elsajátítása, hanem pl.: a gazdasági területeken dolgozók és tevékenykedők számára is.

Az informatikai, számítástechnikai világ meghatározó nyelve az angol. Ezért az elsők között oktatjuk. Az alapoktól egészen a speciális, számítástechnikai nyelvvizsgáig tartó képzéseinkben minden érdeklődő megtalálhatja a számára leginkább megfelelő szintű képzést.

A német a térségünkben jelen lévő német tulajdonú cégek, vállalatok miatt szükséges. Az ilyen helyen munkát vállalni szándékozók számára legalább alap-középszintű nyelvtudás ajánlott. Természetesen a magasabb szintet elérni szándékozók is megtalálják iskolánkban a kívánt képzést.

Nyelvi képzés

Ha az idegennyelvi képzés felkeltette érdeklődését, és szeretné képezni magát, vagy szeretne körültekintő felvilágosítást kapni jelenlegi megszerzett tudásáról, keressen meg minket előzetes egyeztetés után a 3200 Gyöngyös, Kisfaludy u. 6. sz. alatti irodánkban. Telefonos időpontegyeztetésre hétfőn, szerdán, pénteken 9.00-tól 16.00-ig a 37-301-649 számon.

A bejegyzés kategóriája: Ipari, Gépészeti tanfolyamok Pásztón
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.