TÁMOP-2.1.2 Informatikai tanfolyamok

TÁMOP 2.1.2 Angol és német nyelvtanfolyamokTÁMOP 2.1.2 Informatikai tanfolyamok

Szinte ingyen! Maximum 3800 Ft-ért   vehet részt most a TÁMOP-2.1.2 Idegen nyelvi és informatikai készségek fejlesztése projekt keretében informatikai tanfolyamon.

Hogyan lehetséges, hogy egy informatikai tanfolyam ilyen olcsó?

Az „IOSZIA” Akkreditált Felnőttképzési Intézmény, Vizsgaközpont és Nyelvvizsgahely EU által 95-98%-ban finanszírozott informatikai és nyelvi tanfolyamokat indít, kihelyezett formában is. A programban résztvevők egészen minimális önerő befizetésével idegen nyelvi és/vagy informatikai képzésen vehetnek részt 90.000.- Ft keretösszegű támogatás segítségével, így a program több ezer embernek ad komoly esélyt a fejlődésre.

Kik vehetnek részt a TÁMOP 2.1.2 projektben?

A hátrányos helyzetű településekről jelentkezőknek mindössze 1.520 Ft-ot kell befizetniük, a többieknek 3.800 Ft-ot. A képzéseknek nincs felső korhatára, a jelentkezés feltétele csupán:

 • magyar állampolgárság,
 • betöltött 18. életév,
 • a jelentkező nem vehet részt párhuzamosan más, államilag támogatott vagy uniós forrásból finanszírozott oktatásban (pl. középiskolások nem, de az önköltséges formában tanuló főiskolai, egyetemi hallgatók már pályázhatnak)

Hogyan vehetnek részt ezeken az informatikai tanfolyamokon?

Regisztráció:

 • Támogatás igénylése: www.tudasodajovod.hu oldalon ‘Érdeklődők’ fül alatti regisztráció.
 • Előregisztráció nálunk a www.ioszia.hu oldalon (amennyiben ez még nem történt meg)
 • Amennyiben előzetes tudással rendelkezik, lehetősége nyílik arra, hogy a szintfelmérőt online formában töltse ki.
 • A szintfelmérő kitöltése után a rendszer automatikusan javítja szintfelmérőjét és megállapítja, hogy Önnek melyik csoporthoz érdemes csatlakoznia. A szintfelmérőt itt töltheti ki!

Tanfolyamra történő jelentkezés:

 • Felhasználónévvel, jelszóval való bejelentkezés a www.tudasodajovod.hu oldalon.
 • Bal oldali menüsorban a Képzéskereső fülre kattintva választható ki a tanfolyam.
 • Itt beállítható a helyszín és a képzés típusa vagy az intézmény neve („IOSZIA” Informatikai Oktatás Szolgáltató és Informatikai Alkalmazási Kft).
 • A kiválasztott tanfolyam bal oldalán lévő négyzetet megjelölve, majd a táblázat alatt levő Részletek gombra kattintva további információ kapható a választott képzésről. Ezen az oldalon az Alkalmak fülön érhető el az adott tanfolyam részletes időrendje.
 • Amennyiben sikerült a megfelelő képzést kiválasztani, az adott tanfolyam kijelölése mellett a Jelentkezem gombra kell kattintani. Ekkor a rendszer ismét ellenőrizteti a személyes adatokat, illetve azok kiegészítését kéri (pl. Kíván-e nyilatkozni nemzetiségi hovatartozásáról?, stb.).
 • Miután az adatellenőrzés megtörtént, a rendszer automatikus visszaigazolást küld a jelentkezés sikerességéről, valamint a szerződéskötés határidejéről.

 

További információk:
TÁMOP-2.1.2 induló  tanfolyamok

TÁMOP 2.1.2 angol tanfolyam

TÁMOP 2.1.2 német tanfolyam

E-mail: tamop-2.1.2@ioszia.hu

Telefon: +36 (30) 733 7538, +36 (30) 642 2794, +36 (30) 636 6852

TÁMOP 2.1.2 angol és német nyelvtanfolyamokTÁMOP 2.1.2 angol és német nyelvtanfolyamok

www.tudasodajovod.hu

 

A bejegyzés kategóriája: Informatikai tanfolyamok Pásztón
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.