TB és bérügyi szakelőadó Pásztón

Egy jól menő cégnél és iparvállalatnál elengedhetetlen egy jó Társadalombiztosítási és bérügyi szakelőadó alkalmazása.  A Pásztón kihelyezett TB és bérügyi szakelőadó tanfolyamunkon a hallgatók ebbe a siker szakmába nyerhetnek betekintést. Mi tartozik a feladatkörei közé? Alkalmazza és felhasználja az általános alapismeretek és készségeket, tanulmányozza a TB szakma specifikus ismeretit. Az általunk kínált képzésen megtanítjuk a bérszámfejtést, az egészségbiztosítási ellátás valamint a családtámogatási ellátás megállapítását. Béreket és ellátásokat dokumentál, magánpénztárral kapcsolatos ügyeket intéz. A TB és bérügyi szakelőadó előkészíti a nyugdíj megállapítást. Adatokat szolgáltat, bevallást és nyilvántartást készít. Adózókról adatot szolgáltat.

A TB és bérügyi szakelőadó képzésen való részvétel feltétele: érettségi bizonyítvány

Milyen tantárgyakat (modulokat) tanul a képzés keretében:

0743-06                      Személyügyi, munkaerő piaci, társadalombiztosítási és bérügyi feladatok ellátásának szabályozási háttere, ügyviteli megoldások és módszerek

0753-06                      Társadalombiztosítási és bérügyi szakfeladatok

0754-06                      Bérügyi szakfeladatok

0755-06                      Társadalombiztosítási szakfeladatok

0756-06                      Társadalombiztosítási és bérügyi közös feladatok

 

A TB és bérügyi szakelőadó kihelyezett tanfolyamunkkal kapcsolatban bővebb információt a www.tanfolyampaszto.hu web oldalunkon, illetve a +36(37) 301-649 (fax), 312-724, 312-719-es telefonon, illetve kepzes@ioszia.hu e-mailen kaphatnak.

 


A bejegyzés kategóriája: Egyéb Pásztón
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.