Út a munkaerőpiacra – Idegen nyelvi és informatikai kompetenciák fejlesztése Modul.

reSTART VII:  Idegen nyelvi és informatikai kompetenciák fejlesztése Modul


Nehézségeid vannak a számítógép bekapcsolásával? Nem tudod, hogy mit, és hogyan csinálj, miután elindult a számítógép? Nem tudod használni, mert nem érted, milyen üzenetek jelennek meg a képernyőn? Nem tudod felvenni a kapcsolatot messzi távolban élő szeretteiddel? Nem tudod megírni az önéletrajzodat?
Programunk Idegen nyelvi és informatikai kompetenciák fejlesztése modulja nyújt számodra megoldást, amelynek keretein belül lehetőséged nyílik nálunk elsajátítani a számítógép alapszintű felhasználásához szükséges informatikai és idegen (angol) nyelvi ismereteket egyaránt.

Munkaerőpiacra jutni korszerű ismeretek birtokában lehet, és azok fejlesztése segít abban, hogy meg is lehessen tartani a munkahelyeket. Ehhez korunk megköveteli, hogy digitális ismeretekkel és idegen nyelvi tudással is rendelkezzenek a munkavállalók. A projekt ennek érdekében célul tűzi ki a digitális ismeretekkel és nyelvi kompetenciákkal rendelkező lakosság számának növelését


reSTART Program

 Út a munkaerőpiacra – Szakma specifikusképzés sorozat tanfolyamai országosan kerül meghirdetésre. A jelentkezési feltételek és határideje hamarosan elérhető lesz. IOSZIA Egy iskola – egy életre szóló tudás!   By Fülöp Henrik  Felnőttképzés  – Oktatási és képzési hírek – hirek.all –   IOSZIA  – Facebook

A Út a munkaerőpiacra – Idegen nyelvi és informatikai kompetenciák fejlesztése Modul. bejegyzés először a IOSZIA – OKJ Képzések – OKJ Tanfolyamok jelent meg.

Kategória: Hírek | A közvetlen link.