NJSZT taggyűlés

NJSZT közgyűlés 2009-05.-14. A digitális írástudás terjesztésének elkötelezett híve az országban sok területi szervezettel is rendelkező Neumann János Számítógép-tudományi Társaság. Működésével nagy szerepet vállal a digitális esélyegyenlőség megteremtésében, az informatikai írástudás és az informatikai kultúra-, a szakmai-tudományos ismeretek terjesztésében. Tevékenységei között a szakmai-kulturális örökség-, a szakma értékeinek megőrzésében és széleskörű megismertetésében, valamint a tehetséggondozás terén is nagy szerepet vállal.
Az NJSZT alapszabályának előírásai szerint idén május 14-én került sor az éves közgyűlés megtartására. A rendezvényen részt vett a Gyöngyös Városi Területi Szervezet elnöke, Fülöp Henrik is. Az első napirendi pontok között szerepelt a 2008-as év közhasznú beszámolója, melyet Alföldi István ügyvezető igazgató úr ismertetett. Ezután a 2009-es évi pénzügyi terv megvitatása és elfogadása következett. Az elnökség 5/2009. (03.05) határozatában elfogadta a pénzügyi tervet, melyet jóváhagyásra a közgyűlés elé terjesztett. Ezek után választották meg az új tisztségviselőket. A Jelölő Bizottság elnöke Havass Miklós, a Szavazatszámláló Bizottság vezetője Dr. Zsakó László volt. A jelenlévők egyhangúlag választották elnöknek ismét Dr. Péceli Gábort, az alelnökök közé újonnan Dr. Varró Dániel és Nagy Miklós került.
A szakmai program keretében Balogh Péter a Nav N G Kft. technológiai igazgatója tartott előadást a Jelen és jövő a navigációban a Nav N G szemszögéből címmel. A több mint 70 innovatív navigációs szoftvert fejlesztő cég a világ számos országában van jelen.


Kategória: Ügyviteli tanfolyamok Pásztón | A közvetlen link.